Οι προμηθευτές μας

Εξοπλισμός & τεχνική υποστήριξη πρατηρίων καυσίμων

Το εμπορικό και τεχνικό τμήμα πρατηρίων έχει να επιδείξει ένα μεγάλο δίκτυο πελατών στο χώρο των εταιρειών πετρελαιοειδών, των ιδιωτών ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων και των δημόσιων οργανισμών (ΚΤΕΛ, Οργανισμοί Κοινής Ωφελείας, Δήμοι κλπ.). Στόχος της εταιρείας μας και των συνεργατών μας είναι η προσφορά σωστής υποδομής και εξοπλισμού που ανταποκρίνονται πλήρως στις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας.

Αντλίες – διανομείς  υγρών καυσίμων

PETROTEC S.A.

Ο Όμιλος Petrotec περιλαμβάνει έναν αριθμό ιδιωτικών εταιρειών των οποίων η δραστηριότητα επικεντρώνεται στην παραγωγή, εμπορία, διανομή και τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού και συστημάτων διαχείρισης για τους χώρους λιανικής πώλησης της πετρελαϊκής βιομηχανίας. Εξοπλισμένη με 100% δική της τεχνολογία, η Petrotec παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ανεφοδιασμού, εξοπλισμό πλυσίματος αυτοκινήτων, συστήματα διαχείρισης στόλου και πρατήρια καυσίμων.

http://www.petrotec.com

Pneumatic Components Ltd ( PCL)

Με πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη εξελιγμένου πνευματικού εξοπλισμού, η PCL αναγνωρίζεται ως παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την κατασκευή του πιο προηγμένου και ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου προϊόντων φουσκώματος ελαστικών και πεπιεσμένου αέρα στην αγορά

BERRYS FUELLING TECHNOLOGIES

Η Berrys Technologies Limited είναι ο κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού πεδίου  του Ηνωμένου Βασιλείου. Με μια πλήρη γκάμα προϊόντων «ATLAS» που ενσωματώνουν το Mono Chamber System, το Fill   & Vent Master, το Easy Riser, το Island Combo, που υποστηρίζονται πλήρως από μια σειρά προϊόντων παγκόσμιας κλάσης από Durapipe έως Fibrelite έως Klargester έως OPW . Ως σημαντικός προμηθευτής πολλών πετρελαϊκών εταιρειών η Berrys Technologies Limited είναι σε θέση να εξυπηρετήσει την αγορά σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και πέραν αυτής

Ironmade International s.r.l.

Η Ironmade έχει αναπτύξει τη νέα γενιά πατενταρισμένων, στεγανών ,υποβοηθούμενων καλυμμάτων φρεατίων τα μόνα σύμφωνα με το πρότυπο EN 124-2:2015 CLASS D400 και την Ευρωπαϊκή Οδηγία ΑΤΕΧ 2014/34/ΕΕ.

 

Designed by pazle.gr
Copyright © 2024. All rights reserved.
Developed & powered by istogram.com