Προμήθεια αναλυτικών συσκευών και αναλυτών πεδίου υψηλής τεχνολογίας καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού όπως και των αντίστοιχων ανταλλακτικών και αναλώσιμων τους.

Προμήθεια πρότυπων πιστοποιημένων υλικών και οργάνων σύμφωνα με τις προδιαγραφές διεθνών οργανισμών.

Προμήθεια, με το κλειδί στο χέρι, πλήρως διαμορφωμένων και εξοπλισμένων οχημάτων ελέγχου καυσίμων (κινητές μονάδες) με όλες τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις.

Παροχή υπηρεσιών συντήρησης-επισκευής με συνέπεια, αξιοπιστία και άμεση απόκριση όλων των συσκευών και συστημάτων που έχουμε εγκαταστήσει όπως και σε μεγάλη ποικιλία αναλυτικών συσκευών άλλων οίκων που δεν υποστηρίζονται πλέον. Το υψηλής κατάρτισης πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό μας, με την μακρόχρονη εμπειρία του, προσφέρει λύσεις σε ανάπτυξη μεθόδων και εκπαίδευση σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Προμήθεια αυτόματων συστημάτων ανίχνευσης υδρογονανθράκων.

Προμήθεια εξοπλισμού πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Παροχή υπηρεσιών ελέγχου και σφράγισης σε αντλίες υγρών καυσίμων και διανομείς υγραερίου πρατηρίων όπως αυτά καθορίζονται από τον κατασκευαστή και την έγκριση κυκλοφορίας του οργάνου, ή από εθνικές ευρωπαϊκές ή διεθνείς μετρολογικές συστάσεις όπως αυτή περιγράφεται στην σχετική υπουργική απόφαση.

Πιστοποίηση δοχείων και δεξαμενών υπό πίεση – Πιστοποίηση ακροσωληνίων STAGE II – Καθαρισμός και υαλοποίηση δεξαμενών – Ογκομέτρηση δεξαμενών καυσίμων.

Μας εμπιστεύονται

Designed by pazle.gr
Copyright © 2024. All rights reserved.
Developed & powered by istogram.com