Οι προμηθευτές μας

Επιστημονικός εξοπλισμός εργαστηρίων

Η ECT Environment Care Technologies ΕΠΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και πολύτιμος συνεργάτης μερικών από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστικούς οίκους ανά τον κόσμο, ενώ συνεργάζεται με οίκους για την προμήθεια προτύπων υλικών αναφοράς, αντιδραστηρίων, εξοπλισμού, αναλωσίμων και γενικού εργαστηριακού εξοπλισμού.

SPECTRO Analytical Instruments AMETEK

O οίκος SPECTRO Analytical Instruments AMETEK – Γερμανίας, παρέχει νέες λύσεις και συνεχείς καινοτομίες στην στοιχειακή ανάλυση οδηγεί τις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα, διαθέτοντας στοιχειακούς αναλυτές EDXRF, ICP-OES και ICP-MS. Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται από φασματόμετρα χειρός για εφαρμογές πεδίου έως πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα προετοιμασίας και ανάλυσης δείγματος.

https://www.spectro.com/

Grabner Instruments AMETEK

O οίκος GRANBER Instruments AMETEK – Αυστρίας, είναι γνωστός ως μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως στην ανάπτυξη φορητών αυτόματων συσκευών ελέγχου και δοκιμών πετρελαιοειδών. Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται φορητοί αναλυτές μέτρησης πάνω από 70 παραμέτρων (RON, MON, Cetane Number, FAME, κ.λπ.) σε Gasoline, Diesel, Biodiesel blends και JET, Vapor pressure, Flash Point και on line Vapor pressure analyzers.

https://www.grabner-instruments.com/

Spectro Scientific AMETEK

Ο οίκος Spectro Scientific AMETEK – ΗΠΑ προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων φορητών και εργαστηριακών αναλυτών για προϊόντα όπως πετρελαιοειδή, λιπαντικά, βιομηχανίας κ.α. Αποτελεί, μακροχρόνια, επιλεγμένο προμηθευτή παγκοσμίως των Ενόπλων Δυνάμεων. Ξεχωριστή αξιόπιστη σειρά υψηλής αντοχής αποτελούν οι αναλυτές για τον προσδιορισμό Oil in Water/Soil analyzers.

https://www.spectrosci.com/

AD Systems

Ο οίκος AD Systems – Γαλλίας, ειδικεύεται στο σχεδιασμό και κατασκευή μοναδικού εξοπλισμού δοκιμών για την αξιολόγηση των ιδιοτήτων των καυσίμων και λιπαντικών. Μεταξύ άλλων προσφερόμενα προϊόντα από τον οίκο είναι Thermal Oxidation Testing with Tube Rater (both included in ASTM D3241), Automatic Distillation, Lubricant Dispersancy Tester, Smoke Point Tester, Auto Reid Vapor Pressure, Stability Cleanliness Compatibility of Fuels, Automated Asphaltene Stability S-value Analyzer, Corrosion Analyzer, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ASTM-IP-EN ISO κ.α.

https://www.adsystems-sa.com/

EST Analytical & TSHR

O oίκος EST Analytical & TSHR – ΗΠΑ, ειδικεύεται στην παραγωγή εξοπλισμού εργαστηρίων πετρελαιοειδών και αφορούν κυρίως Combustion Analyzer Nitrogen/Sulfur/Chlorine, Gas generators, Autosamplers κ.α.

EST Analytical & TSHR – Global Manufacturer of Analytical Equipment

Normalab

O oίκος NORMALAB – Γαλλίας, είναι κατασκευαστής με εμπειρία μεγαλύτερη των 55 ετών σε ευρύ φάσμα συσκευών ανάλυσης πετροχημικών προϊόντων όπως και στο πεδίο τoυ γυάλινου εξοπλισμού.

https://www.normalab.com/en/

Linetronic Technologies

Ο οίκος Linetronic Technologies – Ελβετία, προμηθεύει μεγάλη ποικιλία αυτόματων ημιαυτόματων και μη αυτόματων συσκευών για τον προσδιορισμό και την αξιολόγηση των ιδιοτήτων καυσίμων και λιπαντικών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ASTM-IP-EN-ISO-DIN.

https://www.lin-tech.ch/

ORBIS BV

O oίκος ORBIS BV – Ολλανδίας, είναι καινοτόμα εταιρεία στην παραγωγή εξοπλισμού εργαστηρίων πετρελαιοειδών. Κύρια δραστηριότητα της είναι οι Auto Micro-distillation, Auto Distillation και Cold properties testers.

https://orbisbv.com/

STANHOPE-SETA

Ο οίκος STANHOPE-SETA – Ηνωμένου Βασιλείου, ειδικεύεται στο σχεδιασμό και κατασκευή εξοπλισμού δοκιμών για τον προσδιορισμό και την αξιολόγηση των ιδιοτήτων καυσίμων και λιπαντικών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Μεταξύ άλλων προσφερόμενα προϊόντα από τον οίκο είναι Water Separation Index (included in DEF-STAN specs), Particulate Counter, FAME in Diesel and JET, H2S Analyzer κ.α.

https://www.stanhope-seta.co.uk/

PM Tamson Instruments

Ο οίκος PM Tamson Instruments – Ολλανδίας, προσφέρει, πέραν της υψηλής ποιότητας διαφόρων ειδών και χρήσεων λουτρά και κυκλοφορητές, προσφέρει και εξοπλισμό όπως Volatility & Residue of LPG, Sediment by hot filtration, Filtration Kit για διάφορες εφαρμογές κ.α. σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ASTM-IP.

https://tamson-instruments.com/

Rudolph Research Analytical

Ο οίκος Rudolph Research Analytical – ΗΠΑ μεταξύ άλλων, ειδικεύεται στην κατασκευή Automatic Density Meters με ευρεία κλίμακα θερμοκρασίας για πετρελαιοειδή και διάφορες άλλες εφαρμογές στην βιομηχανία, Refractometers, Polarimeters, Saccharimeters κ.α.

https://rudolphresearch.com/

ThermoProbe

Ο οίκος ThermoProbe – ΗΠΑ, ειδικεύεται στην προμήθεια ψηφιακών θερμομέτρων για πετρελαιοειδή όπως και σε ασφαλή ψηφιακά θερμόμετρα για χρήση σε επικίνδυνο περιβάλλον.

https://thermoprobe.net/

ECH Elektrochemie Halle

Ο οίκος ECH Elektrochemie Halle – Γερμανίας, ειδικεύεται στην προμήθεια συσκευών ανάλυσης υγρασίας KFT σε υγρά προϊόντα πετρελαίου και υγραέρια. Επίσης σε φορητούς αέριους χρωματογράφους (GC) και διάφορους online αναλυτές.

https://www.ech.de/

ROFA Laboratory & Process Analyzers

O οίκος ROFA – Αυστρίας, προμηθεύει διεθνώς μεγάλη ποικιλία αναλυτικών συσκευών και on line αναλυτών.

Adam Equipment

Ο οίκος Adam Equipment – ΗΠΑ, ειδικεύεται στην προμήθεια ζυγών και συστημάτων ζύγισης.

Ludwig Schneider

Ο οίκος Ludwig Schneider – Γερμανίας, ειδικεύεται στην προμήθεια υάλινων και ψηφιακών θερμομέτρων ακριβείας όπως και υδρομέτρων για τον προσδιορισμό της πυκνότητας.

Alpha Resources

Ο οίκος Alpha Resources – ΗΠΑ, πιστοποιημένος σύμφωνα με το ISO 17034 ειδικεύεται στην προμήθεια πρότυπων υλικών και αναλωσίμων σε ένα μεγάλος εύρος αναλύσεων.

ARO Scientific Ltd

Ο οίκος ARO Scientific Ltd – Ηνωμένου Βασιλείου, πιστοποιημένος σύμφωνα με το ISO 17034 ειδικεύεται στην προμήθεια πρότυπων υλικών και αναλωσίμων βαθμονόμησης σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

ASI Standards

Ο οίκος ASI Standards – ΗΠΑ, πιστοποιημένος σύμφωνα με το ISO 17034 ειδικεύεται στην προμήθεια τυποποιημένων αλλά και σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη πρότυπων υλικών σε ένα μεγάλος εύρος αναλύσεων.

LGC

Ο οίκος LGC – Ηνωμένου Βασιλείου, πιστοποιημένος σύμφωνα με το ISO 17034, ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές πρότυπων υλικών.

WITEG

Ο οίκος WITEG – Γερμανίας, ειδικεύεται στην κατασκευή και προμήθεια υάλινου εξοπλισμού εργαστηρίων όπως και συσκευών/οργάνων γενικής χρήσης.

 

Designed by pazle.gr
Copyright © 2024. All rights reserved.
Developed & powered by istogram.com